Coming 2 America: Πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το sequel του Πρίγκηπα της Ζαμούντα

Σε περίπου έναν μήνα από σήμερα θα προβληθεί το sequel του Πρίγκηπα της Ζαμούντα μέσα από το Amazon Prime Video (συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου 2021), καθώς και αυτό έπεσε θύμα της πανδημίας COVID19 με αποτέλεσμα να περάσει απευθείας σε υπηρεσια streaming.

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του Coming 2 America πριν από λίγη ώρα δημοσιεύθηκε το ολοκληρωμένο trailer που μας δείχνει περισσότερα για την υπόθεση, αλλά και όλο το καστ που επιστρέφει στην ταινία μετά από 32 χρόνια, από τον Eddie Murphy και τον Arsenio Hall μέχρι τον James Earl Jones, αλλά και τον Wesley Snipes στον ρόλο του στρατηγού που θέλει να εκθρονίσει τον Akeem.

Στην πρώτη ταινία είχαμε παρακολουθήσει το ταξίδι του πρίγκηπα Akeem στο Queens της Νέας Υόρκης προκειμένου να βρει τη γυναίκα της ζωής του, αφηφώντας τη νύφη που του είχε βρει ο πατέρας του (και βασιλιάς της Ζαμούντα). Στο δεύτερο μέρος ο Akeem χρίζεται βασιλιάς από τον γέρο πατέρα του, τον οποίο ενσαρκώνει και πάλι ο τεράστιος James Earl Jones, και επιστρέφει ξανά στο Queens για να βρει τον γιο και διάδοχο του που δεν έχει γνωρίσει ποτέ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading