COSMOTE: Δωρεάν λεπτά ομιλίας και εκπτωτικό κουπόνι για την εφαρμογή BOX

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ο Άγιος Βασίλης παραχωρεί τη θέση του στην COSMOTE για να συνεχίσει τα δώρα προς τους συνδρομητές της, μετρώντας αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα. Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν αυτή την εβδομάδα 1500 λεπτά ομιλίας προς κινητά από το σταθερό και να χρησιμοποιήσουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας €4 για παραγγελία φαγητού ή καφέ μέσω ΒΟΧ. Οι προσφορές αυτές, έρχονται σε συνέχεια των δωρεάν data για το κινητό και της έκπτωσης σε παραγγελία μέσω Box, που γνώρισαν ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους συνδρομητές την περασμένη εβδομάδα. H COSMOTE, θα συνεχίσει με νέα δώρα, διαφορετικά κάθε εβδομάδα μέχρι και τα Χριστούγεννα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις εβδομαδιαίες προσφορές μένοντας συντονισμένοι στο My COSMOTE App και το WHAT’S Up App.

Έκπτωση €4 για παραγγελίες στο BOX Food Delivery App

Όλοι οι συνδρομητές σταθερής και κινητής -COSMOTE και WHAT’S UP- μπορούν να πάρουν έκπτωση €4 στην επόμενη παραγγελία τους μέσω ΒΟΧ έως και τις 5 Δεκεμβρίου, για να απολαύσουν το αγαπημένο τους φαγητό ή ρόφημα σε περισσότερα από 9000 καταστήματα σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι συνδρομητές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους απλά καταχωρούν τον κωδικό XMAS4 στο ΒΟΧ App και αυτομάτως γίνεται η αφαίρεση του ποσού. Μόνη προϋπόθεση είναι η αρχική αξία της παραγγελίας να είναι ίση ή να ξεπερνά τα €5.

Δωρεάν λεπτά ομιλίας προς κινητά για οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές σταθερής

Εν όψει των γιορτών, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί συνδρομητές σταθερής COSMOTE έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας για κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής, για επτά ημέρες από την ενεργοποίηση τους. Από την προσφορά αυτή επωφελούνται ιδιαίτερα οι επιχειρήσεις, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που την περίοδο αυτή η ανάγκη τους για επικοινωνία με συνεργάτες και καταναλωτές είναι αυξημένη. Οι συνδρομητές σταθερής -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά έως και τις 5 Δεκεμβρίου, μέσω του My COSMOTE App.

Όπως δήλωσε ο κ. Κυριάκος Μπακόπουλος, Households & Convergence Product Marketing Director, Ομίλου ΟΤΕ.

Μετράμε αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα και συνεχίζουμε με νέα δώρα και αυτή την εβδομάδα. Μετά τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι συνδρομητές μας στα δωρεάν data για το κινητό την πρώτη εβδομάδα, φέρνουμε ακόμα μια μεγάλη προσφορά παρέχοντας δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά από το σταθερό. Θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις για τους συνδρομητές μας τις εβδομάδες που ακολουθούν, μέχρι και τα Χριστούγεννα. Με σύμμαχο την τεχνολογία, φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές: εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading