COSMOTE: Ενημέρωση για τη λειτουργία των καταστημάτων της

*Επίσημη ενημέρωση από την COSMOTE για τα καταστήματα της (συμπεριλαμβάνονται και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ).

Φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα που έχουν ισχύ στα πλαίσια καταπολέμησης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού COVID-19, σας ενημερώνουμε σχετικά με το ωράριο και την λειτουργία των καταστημάτων μας σε όλη την Ελλάδα.

Στην γκρι ζώνη στην οποία από 3/11/2020 βρίσκονται η περιφερειακή ενότητας Θεσσαλονίκης και Σερρών, σας ενημερώνουμε ότι τα καταστήματα μας θα λειτουργούν μόνο για υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών, ανανέωση υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης κινητών συσκευών.

Επίσης το ωράριο στην συγκεκριμένα καταστήματα έχει διαφοροποιηθεί.

Βρείτε εδώ το κατάστημα που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε για το νέο ωράριο.

Για τις αγορές προϊόντων, προτείνουμε να εξυπηρετηθείτε από το www.cosmote.gr, με παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας με Δωρεάν Μεταφορικά.

Για τις ζώνες αυξημένου κινδύνου (κόκκινη ζώνη) και επιτήρησης (κίτρινη ζώνη), ισχύουν κανονικά τα ωράρια καταστημάτων αλλά και η λειτουργία τους. Επομένως μπορείτε να εξυπηρετήστε από αυτά για όλες σας τις ανάγκες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading