COSMOTE: Φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπηρεσία MultiSIM

Την προηγμένη υπηρεσία MultiSIM, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η COSMOTE, και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στον ίδιο αριθμό, μέσα από το Smartphone, το Tablet ή/και το Smartwatch τους ταυτόχρονα, αξιοποιώντας τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ενσωματωμένα data του προγράμματός τους.

Μέσα από τη νέα υπηρεσία COSMOTE MultiSIM, οι συνδρομητές μπορούν:

  • Να έχουν πρόσβαση στον αριθμό του κινητού τους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν, ανά πάσα στιγμή, και να δέχονται ταυτόχρονες ειδοποιήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να απαντήσουν σε κλήση από μία συσκευή κάθε φορά. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές που θα επιλέξουν να αθληθούν φορώντας Smartwatch, πλέον έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν το κινητό τους τηλέφωνο στο σπίτι, καθώς μπορούν να λαμβάνουν εισερχόμενες κλήσεις κανονικά στο έξυπνο ρολόι τους.
  • Να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα όλες τις συσκευές τους, όπως να πραγματοποιούν κλήσεις από το κινητό, να σερφάρουν από το Tablet και να στέλνουν μηνύματα από το Smartwatch την ίδια στιγμή.
  • Να μην χρειάζεται να αλλάζουν συνεχώς κάρτες SIM στις έξυπνες συσκευές τους, να ψάχνουν για σύνδεση Wi-Fi ή να μετατρέπουν το Smartphone σε hotspot, αφού ανά πάσα στιγμή μπορούν να συνδέονται όλες οι συσκευές στο Internet.
cosmote-multisim-a.JPG


Η MultiSIM είναι συμβατή με όλες τις συσκευές (Smartphone, Τablet, Smartwatch κ.α.), που υποστηρίζουν κάρτα SIM ή eSIM.

Τη νέα υπηρεσία μπορούν να ενεργοποιήσουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, που διαθέτουν συμβατό πρόγραμμα συμβολαίου κινητής. Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει έως 4 κάρτες SIM για την υπηρεσία, πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή καλώντας στο 13888.

Περισσότερα για τη νέα υπηρεσία COSMOTE MultiSIM: εδώ.

Loading