Counter-Strike 2: Πληθαίνουν οι φήμες για ανακοίνωση νέου επεισοδίου!

Άρχισαν να σημαίνουν οι καμπάνες για το επόμενο Counter-Strike, καθώς έχουν περάσει ήδη 10+ χρόνια από την έλευση του Counter-Strike: Global Offensive και μάλλον έχει φτάσει η ώρα να παίξουμε κάτι καινούργιο. Η Valve δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής, όμως υπάρχουν ενδείξεις από πλευράς Nvidia πως βρισκόμαστε κοντά στο Counter-Strike 2.

Συγκεκριμένα, η Nvidia κυκλοφόρησε μια αναβάθμιση για τους drivers της την περασμένη εβδομάδα και μεταξύ άλλων το log αναγράφει πως φέρνουν υποστήριξη για το Counter-Strike 2, ενώ σημειώνονται και δύο εκτελέσιμα αρχεία «cs2.exe» και «csgos2.exe».

Στην αναφορά του ο Richard Lewis, βετεράνος δημοσιογράφος που εξειδικεύεται στα eSports, επικαλείται πληροφορίες εκ των έσω και μάλιστα ενισχύει τις φήμες λέγοντας πως μέσα στον επόμενο μήνα θα δούμε beta έκδοση του νέου Counter-Strike που θα βασίζεται στην Source 2 gaming engine του Half-Life: Alyx. Επιπλέον, σημειώνει ότι η Valve έχει προσκαλέσει ήδη επαγγελματίες παίκτες Counter-Strike στα γραφεία της για να δοκιμάσουν το παιχνίδι.

Μέχρι να έρθει επίσημη ανακοίνωση ή έστω μια κάποια επιβεβαίωση από τη Valve θα διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας, αν και οι ενδείξεις είναι αρκετά σοβαρές.

Loading