Steam: Η νέα mobile εφαρμογή της πλατφόρμας φέρνει remote downloads στα PCs

Διαθέσιμη η ανανεωμένη mobile εφαρμογή της πλατφόρμας Steam για συσκευές Android και iOS, η οποία εκτός από τον ριζικό επανασχεδιασμό της, φέρνει και αρκετές νέες λειτουργίες που θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των gamers.

Η σημαντικότερη από αυτές είναι η δυνατότητα να πραγματοποιείς downloads στον υπολογιστή σου δίνοντας την εντολή από τη mobile εφαρμογή του Steam, αρκεί φυσικά να είσαι συνδεδεμένος στον λογαριασμό σου και στις δύο συσκευές και ο υπολογιστής να είναι ανοικτός. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με το remote install που προσφέρει το PS App για τα PlayStation.

steam-mobile-1.jpg

Βελτιώσεις έρχονται και στους κωδικούς Steam Guard με την προσθήκη του QR code scanning που σου επιτρέπει απλά να στρέψεις την κάμερα του smartphone στον υπολογιστή σου για να πραγματοποιήσεις το sign-in χωρίς να χρειαστεί να γράψεις το username και το password. Επίσης, σου δίνεται η επιλογή να εγκρίνεις ή να απορρίψεις την απόπειρα sign-in σε οποιαδήποτε συσκευή μέσω του τηλεφώνου σου.

Όλα τα υπόλοιπα (Store, Community, News) παραμένουν όπως τα γνωρίζαμε, με εξαίρεση την Library που θυμίζει αρκετά πλέον την εμπειρία χρήσης της desktop έκδοσης του Steam. Αυτό που έφυγε είναι η ενότητα chat, αλλά όσοι θέλουν να συνομιλούν με τους φίλους τους μέσω του Steam μπορούν να κατεβάσουν την ξεχωριστή εφαρμογή.

Loading