Crash Bandicoot 4: It's About Time, νέο trailer μας δίνει καλύτερη εικόνα από το gameplay

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Crash Bandicoot 4: It’s About Time, η Activision προχωρά στη δημοσίευση ενός νέου gameplay trailer που μας δίνει μια ακόμα καλύτερη εικόνα από τον κόσμο του παιχνιδιού.

Στο video βλέπουμε τον Crash να ταξιδεύει από την ακτή ενός νησιού μέσα σε μια γιγαντιαία σπηλιά γεμάτη θησαυρούς και στην πορεία συναντάμε αρκετά από τα στοιχεία που γνωρίζουμε καλά από τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, όπως κιβώτια με nitro, τα φρούτα Wumpa κλπ., αλλά και νέα στοιχεία όπως κιβώτια που πετούν φλόγες, χρυσά Wumpa, σχοινιά που βοηθούν τον Crash να ξεφύγει από παγίδες κ.ά.

Όπως καταλαβαίνουμε, το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα αποτελέσει μια έκδοση με τρομερά βελτιωμένα γραφικά που θα επιχειρήσει να δώσει μια πιο φρέσκια εικόνα στο γνώριμο gameplay. Υπενθυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2020 για Xbox One και PS4.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading