product_side

[Δ.Τ.]

H Creative, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης σειράς Gaming accessories κάτω από τη σειρά Sound Blaster X Pro-Gaming, διαθέτει άμεσα στην ελληνική αγορά το πρώτο Gaming Mouse, SoundBlaster X Siege M04 και το πρώτο Gaming Keyboard, SoundBlaster X Vanguard K08. Αμφότερα έχουν φτιαχτεί για τους πλέον απαιτητικούς gamer και διαθέτουν top χαρακτηριστικά που τα κατατάσσουν στην κορυφή μεταξύ των πολλών επιλογών που προτείνονται στην αγορά.

SoundBlaster X Siege M04

Το SIEGE είναι ένα mouse κατασκευασμένο για επαγγελματικού επιπέδου gaming. Κατασκευασμένο με σένσορα PixArt PMW3360 IR LED και 32-bit high-speed MCU, ταχύτητα απόρισης 1ms και μέγιστο DPI 12000.

Είναι σε θέση να παρακολουθήσει κάθε λεπτή κίνηση του χεριού με ακρίβεια χωρίς εγγενή επιτάχυνση, δίνοντας στους παίκτες τον απόλυτο έλεγχο. Σε συνδυασμό με ένα χαμηλό lift-off 2 mm, το Siege Μ04 εξασφαλίζει ακριβή 1:1 χαρτογράφηση pixel σε όλη την επιφάνεια high-resolution οθόνης, χωρίς ανεπιθύμητες και τυχαίες κινήσεις.

Διαθέτει 7 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού sniper button και έναν 3-επίπεδο διακόπτη DPI για εύκολη πρόσβαση και άμεση εναλλαγή. To Siege έρχεται με εσωτερική μνήμη, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να προγραμματίζουν τον αισθητήρα DPI καθώς και το ρυθμό ανίχνευσης κίνησης. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής προφίλ φωτισμού καθώς και προγραμματισμού των κουμπιών ανάλογα με τις ανάγκες τους στο παιχνίδι. Εξοπλισμένο με OMRON® μηχανικούς διακόπτες κάτω από τα αριστερά και δεξιά βασικά κουμπιά, το Siege M04 εκτελεί έως και 70 εκατομμύρια κλικ άψογα.

Εργονομικά σχεδιασμένο για δεξιόχειρες, το ποντίκι ταιριάζει άνετα μέσα στην παλάμη και ταιριάζει τόσο στους claw όσο και στους grip παίκτες. H αντιολισθητική ματ επιφάνεια καθώς και οι πλαϊνές επιφάνειες με βάση το καουτσούκ εξασφαλίζουν τέλειο κράτημα ακόμη και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού. Εξοπλισμένο με χαμηλή τριβής και μεγάλης επιφάνειας στηρίγματα PTFE, το Siege M04 προσφέρει εξαιρετικά απαλή και ομοιογενή ολίσθηση. Το Siege έρχεται επίσης με τo σύστημα φωτισμού Aurora Reactive System που είναι πλήρως προγραμματιζόμενο με έως 16,8 εκατομμύρια χρώματα. 11 ανεξάρτητα LED τμήματα παρατάσσονται γύρω από όλο το ποντίκι, παρέχοντας ένα λαμπρό All-Edge Light Display - το μόνο ποντίκι με τέτοιο φωτισμό.

Διατίθεται σε τιμή €69.99

SoundBlaster X Vanguard K08

Το VANGUARD K08 είναι το πρώτο Gaming μηχανικό πληκτρολόγιο της Creative. Το Vanguard διαθέτει ειδικά κατασκευασμένους μηχανικούς διακόπτες PRES (Perceive-React-Execute Switch) - επαγγελματικά σχεδιασμένους για πολλές ενέργειες ανά λεπτό gaming και υψηλό αριθμό λέξεων ανά λεπτό πληκτρολόγησης. Οι ειδικοί αυτοί διακόπτες έχουν σχεδιάστεί και παράγονται σε συνεργασία με τον παγκοσμίως κορυφαίο προμηθευτή, την OMRON.

Τα πλήκτρα του Vanguard μπορούν να περηφανεύονται για διάρκεια ζωής 70 εκατομμυρίων κλικ και για απαιτούμενη δύναμη ενεργοποίησης μόλις 45 γραμμαρίων. Οι PRES διακόπτες διαθέτουν επίσης μια εξαιρετικά μικρή pre-travel απόσταση 1,5 mm και μια συνολική απόσταση της διαδρομής μόνο 3.5mm, σε σύγκριση με τα στάνταρ 2.0 mm και 4,0 mm αντίστοιχα στα άλλα πληκτρολόγια. Έχουν βελτιστοποιηθεί για να ενεργοποιούνται κατά 25% γρηγορότερα, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να εκτελούν εντολές σε υψηλότερη ταχύτητα και να πραγματοποιούν 12,5% περισσότερα κλικ – και με λιγότερα σφάλματα. Τα πλήκτρα είναι χαμηλά τοποθετημένα, ώστε να εξασφαλίζεται μια άνετη και ομαλή πληκτρολόγηση. Η τεχνολογία anti-ghosting με δυνατότητα ταυτόχρονης πληκτρολόγησης μέχρι 26 πλήκτρων (26-key rollover) εξαλείφει κάθε input lag και προσφέρει τη δυνατότητα ακριβούς πληκτρολόγησης πάντα.

Το συμπαγές πληκτρολόγιο είναι εργονομικά σχεδιασμένο με 109 πλήρως παραμετροποιήσιμα κουμπιά, καθώς και κουμπιά media controls συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου περιστροφικού ρυθμιστή έντασης για μέγιστη άνεση. Τέλος, χάρη στο RGB Backlighting, τα πλήκτρα μπορούν να επισημαίνονται ξεχωριστά ανάλογα με το χρώμα για εύκολη αναγνώριση στο gaming στο σκοτάδι ή απλά για να προσθέσετε ένα δικό σας «πολεμικό χρώμα» στη βάση πολέμου σας.

Διατίθεται σε τιμή €159.99

 

Advertisements