Αυτό το εστιατόριο φτιάχνει burgers αποκλειστικά με ρομπότ

Ένα εντυπωσιακό εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει στο Σαν Φρανσίσκο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα υποκατάστημα της Creator, εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, το οποίο θα χρησιμοποιεί ρομπότ για να μαγειρέψει το φαγητό, που θα είναι λαχταριστά burger.

Το μηχάνημα θα είναι εξοπλισμένο με 20 υπολογιστές, 350 αισθητήρες και 50 ενεργοποιητές, που όλα μαζί θα αποτελούν ρομποτική γραμμή "συναρμολόγησης των burger. Οι καταναλωτές θα τοποθετούν τις παραγγελίες τους και στη συνέχεια το ρομπότ θα επεξεργάζεται και θα μαγειρεύει το κρέας, προσθέτοντας οποιαδήποτε υλικά επιθυμεί ο καταναλωτής. Μέσα στα υλικά αυτά θα περιλαμβάνονται κρεμμύδια, πίκλες, ντομάτες και πολλά άλλα, τα οποία θα κόβει σε κομματάκια το ρομπότ εκείνη την στιγμή, προσφέροντας φρεσκάδα στα γεύματα.

Να αναφέρουμε πως θα υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα δέχεται τις παραγγελίες από τους πελάτες, θα σερβίρει το φαγητό αλλά και θα τους καθοδηγεί καθόλη τη διαδικασία. Η προετοιμασία των burger δεν θα παίρνει περισσότερο από 5 λεπτά, με το κάθε burger να κοστίζει μόλις $6.

Το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του προσεχώς στο Σαν Φρανσίσκο.

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Loading