Crysis Remastered: Κυκλοφορεί το καλοκαίρι για PS4, Xbox One, Windows PC και Nintendo Switch

Μόλις λίγες ώρες μετά τη “διαρροή” από την ιστοσελίδα της Crytek, η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Crysis Remastered και επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2020 για Windows PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει ακριβή ημερομηνία.

Το Crysis Remastered περιλαμβάνει τα single-player campaigns της original έκδοσης και έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις και βελτιστοποιήσεις στα ούτως ή άλλως εξαιρετικά (για την εποχή που κυκλοφόρησε) γραφικά του, χάριν στη νέα γενιά της CRYENGINE που αναπτύσσει η εταιρεία σε συνεργασία με τη Saber Interactive.

Όπως δήλωσε ο CEO της Crytek, κ. Avni Yerli,

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε και πάλι στη σειρά Crysis για να προσφέρουμε μια remastered έκδοση που θα πληροί τις προσδοκίες των gamers. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε το Crysis και πάλι πίσω στα Windows PCs και τις παιχνιδοκονσόλες της παρούσας γενιάς, συμπεριλαμβανομένου του Nintendo Switch, έτσι ώστε μια νέα γενιά παικτών να βιώσει την εμπειρία μιας μάχης φορώντας το Nanosuit.
Loading