CyberDog: Δείτε το πρώτο video για το ρομπότ - σκύλο της Xiaomi

Η Xiaomi δημοσίευσε το πρώτο video για το CyberDog, το ρομπότ-σκύλο που αποτέλεσε το “one more thing” της εκδήλωσης για την παρουσίαση των Xiaomi Mi MIX 4 και Xiaomi Mi Pad 5 / 5 Pro.

Μέσα από αυτό το video έχουμε την ευκαιρία να επαληθεύσουμε κάποια από όσα ισχυρίστηκε η εταιρεία για τις δυνατότητες CyberDog και φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες οι ομοιότητες με το Spot της Boston Dynamics (για παράδειγμα, θα δείτε το CyberDog να πραγματοποιεί ανάποδο άλμα).

Υπενθυμίζουμε ότι το CyberDog τροφοδοτείται από chipsets της Nvidia, διαθέτει 11 αισθητήρες που λαμβάνουν τις απαραίτητες πληροφορίες για να κινείται όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά, πιάνει μέγιστη ταχύτητα 11.5km/h και το λογισμικό του είναι open-source.

Σε πρώτη φάση θα μπει στην παραγωγή για μόλις 1000 τεμάχια και το κόστος του θα κινηθεί κοντά στα $1,500. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Spot της Boston Dynamics κοστίζει $74,500.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading