D-Link: Νέα κάμερα παρακολούθησης με AI και ανάλυση 2K QHD

Η D–Link ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη στη γκάμα των «έξυπνων» καμερών, την 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH). Με βασικό χαρακτηριστικό τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence/AI), η νέα κάμερα παρακολούθησης της D–Link προσφέρει καταγραφή σε πραγματικό χρόνο, κάλυψη 360 μοιρών και εντυπωσιακή ανάλυση, ενώ σας επιτρέπει να τη χειρίζεστε από όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής mydlink.

Η 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera βασισμένη στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης ανθρώπων και οχημάτων, όπως και να ανιχνεύσει τον ήχο από το σπάσιμο γυαλιού. Με τον εντοπισμό πιθανού κινδύνου, ενεργοποιείται αυτόματα η καταγραφή σε microSD κάρτα ή στο cloud. Ακόμη, το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του χρήστη και του πιθανού εισβολέα, ενώ η λειτουργία σειρηνας έντασης 90dB λειτουργεί αποτρεπτικά.

Ιδανική για την προστασία σπιτιών και επαγγελματικών γραφείων, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, η DCS-8635LH προσφέρει καταγραφή βίντεο εκπληκτικής ανάλυσης 2K QHD 1440p, ενώ η ενσωματωμένη υπέρυθρη νυχτερινή λειτουργία παρέχει ορατότητα έως και 7 μέτρα, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Επίσης, η δυνατότητα χειρισμού από απόσταση προς όλες τις κατευθύνσεις επιτρέπει τη λεπτομερή καταγραφή κάλυψης 360 μοιρών, ώστε να μη χάνετε τίποτα από το οπτικό σας πεδίο.

Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να εγκατασταθεί οπουδήποτε χρειαστεί χάρη στο αδιάβροχο και ανθεκτικό IP65 περίβλημά της και την dual-band συνδεσιμότητα μέσω Wi–Fi και Ethernet. Ακόμη, τα αξεσουάρ που διαθέτει, διευκολύνουν την τοποθέτηση της στον τοίχο, στο ταβάνι ή σε κάποιο στήλο προσδίδοντάς της μεγάλη ευκολία εγκατάστασης και μεγαλύτερο εύρος παρακολούθησης. Η ενσωματωμένη υποστήριξη H.265 High Efficiency Video Coding μειώνει στο ελάχιστο τη χρήση του δικτύου και του internet, ακόμη και όταν η καταγραφή πραγματοποιέιται σε ανάλυση 2K QHD.

Η κάμερα είναι συμβατή με το Google Assistant και το Amazon Alexa, ενώ δέχεται φωνητικές εντολές για πλήρη «hands-free» έλεγχο. Επιπλέον, μέσω του ONVIF Profile S, μπορείτε να καταγράφετε συνεχόμενα σε συμβατά NAS ή NVR. Παράλληλα, η τελευταία έκδοση WPA3 Wi-Fi κρυπτογράφηση που υποστηρίζει, σας εξασφαλίζει ασφαλέστερη σύνδεση. Εγκαταστήστε τη σε λίγα μόλις λεπτά μέσω Bluetooth και παρακολουθήστε με λεπτομέρεια από απόσταση τι συμβαίνει στο χώρο σας, ξαναδειτε video και διαχειριστείτε τη όπως εσείς επιθυμείτε μέσω της εφαρμογής mydilink.

Διαθέτοντας έξυπνη και λεπτομερή παρακολούθηση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, τεχνολογία AI που ανιχνεύει εύκολα κινήσεις και πιθανούς εισβολείς και ενσωματωμένες σειρήνες που ενεργοποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο, η 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH) αποτελεί κορυφαία λύση στον τομέα της ασφάλειας και της «έξυπνης» παρακολούθησης σπιτιών και μικρών επαγγελματικών χώρων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading