Death to 2020: Το special επεισόδιο από τους δημιουργούς του Black Mirror!

Όσοι έχετε παρακολουθήσει την τηλεοπτική σειρά Black Mirror ίσως νιώθετε και εσείς πως το 2020 θα μπορούσε να είναι κάποιο επεισόδιο της, αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δημιουργός της σειράς, Charlie Brooker, είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δούμε μια νέα σεζόν, αλλά να που προέκυψε ένα special επεισόδιο που θα προβληθεί μέσα από το Netflix.

Ο τίτλος του είναι “Death to 2020” και σύμφωνα με τη Netflix πρόκειται για μια “κωμική παραγωγή” από τους δημιουργούς του Black Mirror όπου συμμετέχουν σπουδαίοι ηθοποιοί όπως οι Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Leslie Jones, Joe Keery (Stranger Things) και Diane Morgan (After Life). Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία προβολής, ενώ η επίσημη περιγραφή το χαρακτηρίζει ως ένα “αξέχαστο γεγονός από τη χρονιά που δεν θα θέλεις να θυμάσαι”.

Η ιστοσελίδα Variety αποκαλύπτει πως πρόκειται για ένα επεισόδιο που θα θυμίζει ντοκιμαντέρ και θα περιλαμβάνει ορισμένες από τις πιο γνωστές φωνές να αναμειγνύονται με πραγματικά γεγονότα της φετινής χρονιάς. Όπως θα δείτε και στο teaser trailer, αναρωτιούνται και οι ίδιοι μήπως είναι “too soon?”.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading