Deathloop: Το καταιγιστικό action shooter από τους δημιουργούς του Dishonored

Το δεύτερο παιχνίδι για το PS5 που θα κυκλοφορήσει από τη Bethesda είναι το καταιγιστικό action shooter Deathloop, που πρωτοείδαμε πέρυσι στην E3 2019. Η ανάπτυξη γίνεται από την Arkane Lyon, την ομάδα που έφτιαξε το Dishonored, και αυτή τη φορά έχουμε μια εκ διαμέτρου αντίθετη προσέγγιση στο gameplay.

Αν στο Dishonored έπρεπε να είσαι προνοητικός προτού εμπλακείς σε κάποια μάχη, το Deathloop μοιάζει με ένα ασταμάτητο μακελειό έτσι ώστε να αντέξεις ζωντανός όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι gamers τοποθετούνται σε ένα νησί και ο χαρακτήρας τους (Colt) αποτελεί στόχο για τους εκτελεστές της ομάδας AEON Program. Κάθε φορά που πεθαίνει, η λούπα ξεκινά από την αρχή και ο μόνος τρόπος να τη σταματήσεις είναι να εξουδετερώσεις και τα 8 μέλη της AEON Program. Τα πως και τα γιατί απαντώνται στην πορεία του παιχνιδιού.

Το Deathloop θα περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερο multiplayer mode, καθώς σε οποιαδήποτε στιγμή της λούπας μπορεί να κάποιος άλλος παίκτης να αναλάβει τον ρόλο της Julianna για να πάρει στο κυνήγι τον Colt.

Σύμφωνα με τη Bethesda, το Deathloop θα κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ως αποκλειστικό του PlayStation 5 για περιορισμένο χρονικό διάστημα, άρα θα το δούμε και σε άλλες παιχνιδοκονσόλες, όπως και σε Windows PC.

Loading