Βρισκόμαστε προ των πυλών της CES 2018 και σιγά σιγά έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην πρώτη μεγάλη έκθεση της χρονιάς. Η Dell κάνει την αρχή με τη νέα έκδοση του Dell XPS 13, η οποία έρχεται με ακόμη πιο μικρά bezels και μεγαλύτερη ανάλυση (έως 4K panel).

Το premium laptop της εταιρείας θεωρείται το μικρότερο στον κόσμο με οθόνη 13'' InfinityEdge που χωρά σε σασί 11.9'' και διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 8ης γενιάς. Η Dell έχει ενσωματώσει την λειτουργία Dell Cinema για απογείωση της εμπειρίας παρακολούθησης media (π.χ. κατά τη διάρκεια του streaming ρίχνει όλο το βάρος στην αναπαραγωγή του video).

Σε άλλες καινοτομίες, η Dell έχει προσθέσει κάμερα υπερύθρων για υποστήριξη της λειτουργίας βιομετρικού ξεκλειδώματος Windows Hello, έχει ενσωματώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button και έχει αντικαταστήσει τις υποδοχές USB Type-A με τρεις υποδοχές USB Type-C, οι δύο εκ των οποίων είναι Thunderbolt 3 και η μία USB 3.1 Gen 1. Η αυτονομία του αγγίζει τις 20 ώρες με panel 1080p και τις 11 ώρες με panel 4K. Το βάρος του δεν ξεπερνά το 1.21kg και έχει πάχος 7.8mm στο λεπτότερο σημείο του.

Η τιμή του νέου Dell XPS 13 ξεκινά από τα $999.99 για panel ανάλυσης 1080p, 4GB RAM και 128GB SSD, ενώ η πλήρης έκδοση διαθέτει panel ανάλυσης 4K, 16GB RAM και 1TB SSD. Να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει και έκδοση με Linux σε τιμή $949.99.

[Dell]

Advertisements