Destiny 2: Το πρώτο πραγματικά δωρεάν game του Stadia

Μπορεί να μην έχει ανοίξει ακόμα στη χώρα μας, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται όταν θα συμβεί αυτό θα απολαύσουμε μια πολύ πιο ολοκληρωμένη εμπειρία σε σύγκριση με αυτήν που προσφέρει μέχρι σήμερα η υπηρεσία game streaming της Google. Η εταιρεία συνεχίζει να εμπλουτίζει το Stadia και από σήμερα, μάλιστα, είναι διαθέσιμο για όλους το πρώτο πραγματικά δωρεάν video game: το Destiny 2!

Η Google είναι ξεκάθαρη ότι όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας Stadia θα μπορούν να παίξουν εντελώς δωρεάν το Destiny 2 χωρίς να χρειάζεται συνδρομή στο πρόγραμμα Stadia Pro, επομένως, σε όσες χώρες προσφέρεται η υπηρεσία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις και να παίξεις τη βασική έκδοση του. Με αυτόν τον τρόπο, το Stadia “ισοφαρίζει” την αντίστοιχη έκδοση του Destiny 2 για παιχνιδοκονσόλες, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, εάν θέλεις να παίξεις τα expansions ή να προμηθευτείς διάφορα διακοσμητικά, θα πρέπει να πληρώσεις.

Το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της είδησης είναι ότι για πρώτη φορά προσφέρεται εντελώς δωρεάν κάποιο παιχνίδι μέσω του Stadia χωρίς να απαιτείται συνδρομή και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν περισσότερα τους επόμενους μήνες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading