Pac-Man Mega Tunnel Battle: Εορτασμός 40 ετών με battle royale mode!

Μετά το Tetris, ακόμη ένα κλασικό arcade game αποκτά το δικό του Battle Royale mode. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Bandai Namco να ανακοινώσει επίσημα το Pac-Man Mega Tunnel Battle με αφορμή τον εορτασμό της 40ης επετείου του δημοφιλέστατου παιχνιδιού.

pac-man-mega-tunnel-battle.jpg

Στο Mega Tunnel Battle διαγωνίζονται 64 παίκτες σε λαβυρίνθους που συνδέονται μεταξύ τους, έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν την εμφάνιση του χαρακτήρα τους, να χρησιμοποιήσουν πληθώρα από power-ups και να εισβάλουν στην πίστα των αντιπάλων τους με σκοπό να φάνε και τις δικές τους βουλίτσες για να κερδίσουν.

Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι το Pac-Man Mega Tunnel Battle κάνει ντεμπούτο πρώτα στη game streaming πλατφόρμα Stadia της Google και μάλιστα με δωρεάν demo από σήμερα έως τις 27 Οκτωβρίου 2020, ενώ η πλήρης έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 17 Νοεμβρίου 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading