Diablo IV: Νέο cinematic trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Οι διαρροές των προηγούμενων ημερών αποδείχτηκαν αληθινές, καθώς η Blizzard Entertainment επιβεβαίωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2022 την ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo IV, ενώ δημοσίευσε και ένα νέο cinematic video για να μας φτιάξει ακόμα περισσότερο!

Από τα πρώτα early previews του παιχνιδιού έρχονται αναφορές για σχεδιασμό που έχει πάρει στοιχεία από τα Diablo II και Diablo III, με τους gamers να έχουν μεγάλη ευελιξία στην εξέλιξη του χαρακτήρα τους αναπτύσσοντας τα skill trees χωρίς να δεσμεύονται προς μία κατεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει η πρόκληση να εξερευνήσεις πολύ περισσότερο το παιχνίδι, αλλά και να διαφοροποιήσεις τον χαρακτήρα σου σε σύγκριση με τους άλλους gamers.

Το Diablo IV ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αλλά στην πορεία της ανάπτυξης του συνέβησαν διάφορα που οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση να καθυστερήσει το λανσάρισμα του. Από απολύσεις υψηλόβαθμων στελεχών λόγω παρενόχλησης μέχρι αναφορές για τοξικό κλίμα στην ομάδα, κακές συνθήκες εργασίας και κακοπληρωμένες θέσεις.

Δεν γνωρίζουμε αν βρέθηκε λύση για όλα τα παραπάνω, αλλά όπως και να ‘χει, το Diablo IV θα φτάσει στα χέρια των gamers στις 6 Ιουνίου 2023.

Loading