DJI

DJI Mini 2: Επίσημα το νέο πανάλαφρο drone της εταιρείας

Όπως αναμενόταν, η DJI προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του DJI Mini 2, το νέο πανάλαφρο drone (249gr) που διέρρευσε πλήρως την περασμένη εβδομάδα και έρχεται να διαδεχθεί το πρώτης γενιάς Mavic Mini με βελτιωμένη κάμερα, μεγαλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη εμβέλεια.

Χάριν στην τεχνολογία OcuSync 2.0 οι χρήστες απολαμβάνουν μια καλύτερη, πιο σταθερή και ευρύτερη επικοινωνία μεταξύ του drone και του τηλεχειριστηρίου, με τη DJI να κάνει λόγο για 10km (αύξηση 150% σε σύγκριση με το Mavic Mini. Η αυτονομία πλέον φτάνει τα 31 λεπτά πτήσης με μεγαλύτερη ταχύτητα και επιτάχυνση, ενώ αντέχει σε ανέμους ταχύτητας έως 38.6 km/h (σχεδόν 6 beaufort).

Το DJI Mini 2 είναι εξοπλισμένο με νέο αισθητήρα 12MP μεγέθους 1/2.3’’ που προσφέρει δυνατότητα λήψης 4K video / 30fps στα 100Mbps, δυνατότητα λήψης εικόνων σε RAW format, ενώ το σύστημα κάμερας στηρίζεται σε gimbal 3 διευθύνσεων που προσαρμόζεται στις κινήσεις του drone, στις ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης και στις αναταράξεις του αέρα για σταθερές λήψεις. Να σημειωθεί ότι προσφέρει και δυνατότητα για 4x ψηφιακό zoom όταν τραβάς video σε ανάλυση Full HD. Δεν λείπουν, επίσης, τα διάφορα έτοιμα modes για συγκεκριμένου τύπου λήψεις (π.χ. Boomerang, Rocket, Circle κλπ.).

Εκτός από το DJI Mini 2, η εταιρεία ανακοίνωσε και μερικά νέα αξεσουάρ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται καλύμματα προπέλας 360°, μια νέα θήκη για την οθόνη, αντάπτορας για την τοποθέτηση μικρής LED οθόνης επάνω στο drone, αλλά και τσάντα μεταφοράς.

Το DJI Mini 2 είναι διαθέσιμο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας σε τιμές €469 για τη βασική έκδοση και €619 για την έκδοση Fly More που περιλαμβάνει τρεις μπαταρίες, φορτιστή, θήκη μεταφοράς και το τηλεχειριστήριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[DJI]

Loading