DJI

DJI Mini 2: Πλήρης διαρροή για το νέο πανάλαφρο drone της εταιρείας

Εκτός από το DJI Pocket 2 η εταιρεία φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει και τη δεύτερη γενιά του DJI Mavic Mini. Ήδη ένας YouTuber έχει καταφέρει να πάρει στα χέρια του το νέο mini drone της εταιρείας και μοιράζεται κάποιες πληροφορίες για τη συσκευή.

Το DJI Mini 2 (πάει το Mavic…) διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα με δυνατότητα λήψης 4K video, προσφέρει αυτονομία πτήσης 31 λεπτά και εμβέλεια 10 χιλιομέτρων. Παρατηρούμε, λοιπόν, βελτιώσεις σε σύγκριση με το πρώτο μοντέλο που διαθέτει αισθητήρα 12MP με δυνατότητα λήψης video σε ανάλυση 2.7K, αυτονομία 30 λεπτών και εμβέλεια 4km.

dji-mini-2-specs.jpg

Το μέγεθος και το βάρος του είναι ανάλογο του προηγούμενου μοντέλου (μικρότερο από 250gr), έτσι ώστε να μην χρειάζεται επίσημη καταχώρηση στις αρμόδιες αρχές για τη χρήση του. Η διαχείριση λογικά θα γίνεται τόσο από το τηλεχειριστήριο, όσο και μέσω smartphone από την εφαρμογή DJI Fly, η οποία περιλαμβάνει προεγκατεστημένα σχέδια πτήσης και απλοποιημένες επιλογές, μιας και απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση και αξίζει να σημειωθεί ότι ο Patrick Santucci της DJI αρκέστηκε να δηλώσει ότι η εταιρεία δεν σχολιάζει τίποτα που να αφορά προϊόντα που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading