DJI

DJI Mini 4 Pro: Επίσημα με βάρος 249gr, 4K στα 60fps και 34 λεπτά αυτονομία

Μόλις δύο μήνες πέρασαν από τα αποκαλυπτήρια του DJI Air 3 και η εταιρεία προχωρά σήμερα στο λανσάρισμα του DJI Mini 4 Pro, για όσους επιθυμούν υψηλές επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου σε μια πιο compact κατασκευή.

Το DJI Mini 4 Pro διαθέτει αισθητήρα 48MP CMOS 1/1.3’’, νέο επεξεργαστή εικόνας με dual native ISO, διάφραγμα f/1.7 και υποστηρίζει λήψη HDR video έως 4K/60fps, slow-motion video σε ανάλυση έως 4K/100fps και δίνει επιλογή για 10-bit D-Log M λήψεις που επιτρέπουν μετέπειτα επεξεργασία επαγγελματικού επιπέδου. Υποστηρίζει, επίσης, την λήψη κάθετων videos για εύκολη κατανάλωση μέσω smartphone.

dji-mini-4-pro.jpg

Ακόμη, η εταιρεία έχει ενσωματώσει αισθητήρες αναγνώρισης εμποδίων προς όλες τις διευθύνσεις, σύστημα αυτόματης πέδησης και το προηγμένο σύστημα πλοήγησης Advanced Pilot Assistance System (APAS) με δυνατότητα αυτόματης επιστροφής στο σημείο εκκίνησης από την ίδια διαδρομή.

dji-mini-4-pro-1.jpg

Από πλευράς αυτονομίας, το DJI Mini 4 Pro προσφέρει 34 λεπτά που μπορούν να επεκταθούν στα 45 λεπτά στην έκδοση Intelligent Flight Battery Plus. Το βάρος του παραμένει στα 249gr προκειμένου να μην χρειάζεσαι άδεια για την πτήση του, αν και στην έκδοση με την μεγαλύτερη μπαταρία ξεπερνάς το όριο των 250gr.

Το DJI Mini 4 Pro είναι διαθέσιμο μέσα από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας σε τιμή €819.

Loading