Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το νέο trailer επιβεβαιώνει τους Illuminati

Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον trailer για το επερχόμενο Doctor Strange in the Multiverse of Madness δημοσίευσε σήμερα η Marvel, το οποίο αποκαλύπτει πως θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ταινία οι Illuminati. Οι τελευταίοι είναι μια μυστική ομάδα υπερηρώων που σύστησαν οι Tony Stark (Iron Man) και Black Panther με σκοπό να παίρνουν αποφάσεις για το καλό όλου του κόσμου και σε αυτήν συμμετέχουν επίσης οι Doctor Strange, Black Bolt, Reed Richards, Namor και Professor X.

Όπως θα διαπιστώσετε, στο τέλος του teaser video ακούγεται η φωνή του Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo) να λέει «Steven Strange, οι Illuminati θα σε δουν τώρα», ενώ από τα προηγούμενα trailers έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του Sir Patrick Stewart στον ρόλο του Professor X από τους X-Men. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει η πρώτη συνένωση των δύο κόσμων (X-Men και MCU) που είχε προαναγγείλει από το 2019 ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την αφήσαμε στο Wandavision, με τη Wanda Maximoff να αφήνει πίσω της την οικογένεια που δημιούργησε. Στο νέο trailer βλέπουμε τους δύο γιους της, τον Billy και τον Tommy (ή Wiccan και Speed), τη Wanda σε μορφή zombie και μια άγρια παραλλαγή του Doctor Strange.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου 2022.

Loading