DOOM Eternal: Δείτε το εκρηκτικό launch trailer!

Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το DOOM Eternal, το οποίο κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου 2020 για Windows PC, Xbox One, PS4 και Google Stadia. Η id Software δημοσίευσε το καθιερωμένο launch trailer και μας δίνει μια ακόμα εικόνα από τα λίγο…μεγαλούτσικα τέρατα που θα αντιμετωπίσουμε.

Η δημιουργός χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως το κορυφαίο που έχει φτιάξει ποτέ γενικότερα και όχι απλά για τη σειρά DOOM.

Στα ήδη γνωστά όπλα θα προστεθούν αλυσοπρίονο, ένα ιδιαίτερο σπαθί και μια πτυσσόμενη λεπίδα για το χέρι. Επίσης, σε ορισμένα από αυτά έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα στο Super Shotgun που μετατρέπεται σε γάντζο για να αρπάζει άλλα όπλα από απόσταση ή να περιεργάζεται το περιβάλλον.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σύστημα “Destructive Demons” με τα σώματα των αντιπάλων να φθείρονται σταδιακά όσο δέχονται χτυπήματα από τον Slayer. Κάθε δαίμονας, εξάλλου, θα έχει τα δικά του τρωτά σημεία και θα πρέπει να τον χτυπάς εκεί που βρίσκονται οι αδυναμίες του.

Τέλος, στο DOOM Eternal θα προστεθεί σύστημα συλλογής “ζωών” για να επανέρχεται ο χαρακτήρας απευθείας στο σημείο όπου σκοτώθηκε και όχι στο πλησιέστερο checkpoint.

Loading