DOOM Eternal: Το νέο, αιματηρό trailer μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα video games του 2020 είναι φυσικά και το DOOM Eternal, το οποίο ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2019, αλλά τελικά η εκδότρια Bethesda αποφάσισε να καθυστερήσει για λίγο το λανσάρισμα του μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020. Το νέο επεισόδιο της δημοφιλέστατης σειράς που καθόρισε το είδος των fps games θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, Windows PC και Google Stadia.

Η αναφορά μας στο DOOM Eternal γίνεται σήμερα εξαιτίας της δημοσίευσης ενός νέου trailer για το παιχνίδι, το οποίο μας αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για το single-player campaign, τον εξοπλισμό και τους εχθρούς - δαίμονες. Η δημιουργός id Software χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως το κορυφαίο που έχει φτιάξει ποτέ γενικότερα και όχι απλά για τη σειρά DOOM.

Στα ήδη γνωστά όπλα θα προστεθούν αλυσοπρίονο, ένα ιδιαίτερο σπαθί και μια πτυσσόμενη λεπίδα για το χέρι. Επίσης, σε ορισμένα από αυτά έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα στο Super Shotgun που μετατρέπεται σε γάντζο για να αρπάζει άλλα όπλα από απόσταση ή να περιεργάζεται το περιβάλλον.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σύστημα “Destructive Demons” με τα σώματα των αντιπάλων να φθείρονται σταδιακά όσο δέχονται χτυπήματα από τον Slayer. Κάθε δαίμονας, εξάλλου, θα έχει τα δικά του τρωτά σημεία και θα πρέπει να τον χτυπάς εκεί που βρίσκονται οι αδυναμίες του.

Τέλος, στο DOOM Eternal θα προστεθεί σύστημα συλλογής “ζωών” για να επανέρχεται ο χαρακτήρας απευθείας στο σημείο όπου σκοτώθηκε και όχι στο πλησιέστερο checkpoint.

Loading