Double 12 Sales με το Office 2021 Pro σε δυνατή τιμή

Δεν πρόλαβες τις προσφορές της Black Friday και της Cyber Monday; Κανένα πρόβλημα! Το κατάστημα Keysfan τρέχει μια εξίσου πολύ δυνατή εκπτωτική ενέργεια που ονομάζει Double 12 Sales, δίνοντας σε όλους τους χρήστες την δυνατότητα να προμηθευτούν γνήσιες άδειες χρήσης για δημοφιλές λογισμικό της Microsoft, όπως και για πολλά άλλα χρήσιμα προγράμματα, σε εξαιρετικές τιμές.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ενέργεια αντίστοιχη της Singles’ Day (11/11) που εορτάζεται στην Κίνα, απλά αυτή τη φορά ο «εορτασμός» είναι η 12/12. Γι’ αυτό, άλλωστε, το Keysfan επέλεξε να δώσει σε αυτήν την τιμή (€12.12) το πακέτο με τις δύο άδειες για Windows 10 Pro, προκειμένου να μοιραστείς το κόστος με κάποιον φίλο σου ή να προχωρήσεις σε εγκατάσταση σε δύο υπολογιστές.

double-12-sales-keysfan.jpg

Χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, θα βρεις στο Keysfan τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Με το κουπόνι SKF62 λαμβάνετε έκπτωση 62% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Με το κουπόνι SKF50 λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Διαδικασία Πληρωμής

Αφότου προσθέσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι σας, επιβεβαιώστε ότι η τιμή που βλέπετε είναι η σωστή και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή “Proceed to Checkout”.

keysfan-process-1.jpg


Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο κατάστημα ή να συμπληρώσετε απλά το email σας όπου θα αποσταλεί το κλειδί και έπειτα διαλέξτε την μέθοδο πληρωμής (συστήνουμε πάντοτε το PayPal).

keysfan-process-2.jpg


Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών

      Loading