Dream Team '92 vs Team USA '12 στο NBA 2K13 που κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίου! [Video]

Μεγάλη κουβέντα γίνεται εδώ και αρκετές εβδομάδες σχετικά με τη δυναμικότητα της Team USA, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να νικήσει την original Dream Team του 1992.

NBA 2K13 Dream Team '92

Όσο και να το συζητάμε, οι αποδείξεις δίνονται στο γήπεδο και ένας τέτοιος αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, επομένως, ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ό,τι θέλει. Πάντως, για όσους θα ήθελαν να ζήσουν την κόντρα Team USA vs Dream Team θα μπορούν να το κάνουν όσες φορές θέλουν στο NBA 2K13, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται η θρυλική ομάδα του 1992 με όλους τους αστέρες της.

Η 2K Games ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη της Dream Team στο NBA 2K13 με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τότε που είχαμε τη χαρά να τη δούμε να αγωνίζεται, με τον εκτελεστικό διευθυντή για το NBA 2K13, τον διάσημο ράπερ Jay-Z, να καλεί τους οπαδούς να δώσουν λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά debates όλων των εποχών.

Magic Johnson, Larry Bird και Michael Jordan εναντίον Kobe Bryant, LeBron James και Kevin Durant. Η απάντηση στο ερώτημα θα δοθεί στις 2 Οκτωβρίου 2012 με την κυκλοφορία του NBA 2K13 για PC, Xbox 360, PS3, Wii, PSP και αργότερα για Wii U.

[2ksports]

Loading