E3

E3 2022: Αναφορά ότι ακυρώθηκε οριστικά η έκθεση gaming! [Update]

Η πάλαι ποτέ μεγαλύτερη έκθεση για το gaming στον κόσμο, η περίφημη E3, αποτελεί πλέον παρελθόν όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το IGN. Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος στη φυσική της μορφή, αλλά τώρα μαθαίνουμε πως ακυρώθηκε οριστικά και η ψηφιακή έκδοση της.

Η E3 αποτελούσε τον προορισμό των μεγαλύτερων εταιρειών της βιομηχανίας του gaming για να ανακοινώσουν τα “βαριά” χαρτιά τους από το 1995 μέχρι και το 2020, όταν και έγινε η πρώτη ακύρωση λόγω της πανδημίας COVID19. Το 2021 η E3 επέστρεψε σε ψηφιακή μορφή και φέτος περιμέναμε ότι θα επιστρέψει στην κανονικότητα, παρόλα αυτά, η ESA δεν σκοπεύει να την συνεχίσει.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν θα έχουμε κάποια μεγάλη εκδήλωση μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Ο Geoff Keighley θα διοργανώσει κανονικά το Summer Game Fest, το οποίο είχε μπει σφήνα το 2020 μετά την τότε ακύρωση της E3. Η εκδήλωση του “Mr. The Game Awards” απέκτησε ειδικό βάρος πέρυσι χάριν στα αποκαλυπτήρια του gameplay για το περίφημο Elden Ring, οπότε, δεν αποκλείεται πως θα μετατραπεί στο μεγάλο gaming event των επόμενων ετών.

Από την άλλη πλευρά, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις μεγάλες εταιρείες (Sony, Microsoft, Nintendo) να διοργανώνουν τις δικές τους εκδηλώσεις και ίσως μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια νέα εποχή που οι εκθέσεις δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα.

Όπως και να 'χει, η E3 έγραψε τη δική της πολύ σημαντική ιστορία για μια 25ετία.

Update: Η ESA εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει την οριστική ακύρωση της E3 μόνο για φέτος. Η έκθεση θα επιστρέψει κανονικά το 2023 σε ανανεωμένη μορφή!

Η E3 θα επιστρέψει το 2023 σε μια ανανεωμένη μορφή για να γιορτάσει τα νέα video games και τις καινοτομίες της βιομηχανίας του gaming.

Προηγουμένως είχαμε ανακοινώσει ότι η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί με κοινό το 2022 λόγω της πανδημίας COVID19. Σήμερα ανακοινώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η ψηφιακή μορφή της για το 2022.

Αντ’ αυτού, θα αφιερώσουμε την ενέργεια και τους πόρους μας για να προσφέρουμε μια ανανεωμένη E3 σε φυσική και ψηφιακή μορφή το επόμενο καλοκαίρι. Είτε παρακολουθήσετε από κοντά, είτε από τις αγαπημένες σας συσκευές, η έκθεση του 2023 θα ενώσει και πάλι την κοινότητα, τα μέσα ενημέρωσης και τη βιομηχανία σε μια νέα διαδραστική εμπειρία.

Ανυπομονούμε για την παρουσίαση της E3 στους φίλους μας σε όλο τον κόσμο ζωντανά από το Los Angeles το 2023.

[via]

Loading