E3

Super Monkey Ball: Banana Mania, η remastered τριλογία έρχεται στο Nintendo Switch

Από τις αρκετές ανακοινώσεις της Nintendo που ξεχώρισαν στην E3 2021 ήταν και αυτή για τη συλλογή Super Monkey Ball: Banana Mania, η οποία περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των κλασικών παιχνιδιών της SEGA για το Nintendo Switch.

Φέτος είναι η 20η επέτειος της σειράς που εμπνεύστηκε ο Toshihiro Nagosi, που πλέον έχει την επιμέλεια της δημοφιλούς σειράς Yakuza. Στο Super Monkey Ball: Banana Mania περιλαμβάνονται τα Super Monkey Ball 1, Super Monkey Ball 2 και Super Monkey Ball Deluxe, με το τελευταίο να συνδυάζει πίστες από τα πρώτα δύο και ορισμένες original.

Για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ τα παιχνίδια Super Monkey Ball, πρόκειται για κλασικά platform όπου στόχος σου είναι να φτάσεις στο τέλος της πίστας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ξεπερνώντας πληθώρα εμποδίων και παγίδων, κάτι που απαιτεί συντονισμό κινήσεων και ακρίβεια. Στη συλλογή θα βρείτε περισσότερες από 300 πίστες, άρα υπάρχει δουλίτσα για main story mode. Επιπλέον, θα βρείτε αρκετά mini-games όπως τα Monkey Baseball και Monkey Billiards για μια διαφορετική νότα gameplay.

Το Super Monkey Ball: Banana Mania θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2021 για το Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading