E3

OlliOlli World: Το νέο skateboarding game φέρνει και story mode

Η Roll7 έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση στα video games που αφορούν το skateboard και η τελευταία προσθήκη στη σειρά OlliOlli αποτελεί ακόμα μία απόδειξη πως εάν θέλεις και έχεις φαντασία, μπορείς να εξελίξεις ένα παιχνίδι που μοιάζει “τελματωμένο”.

Το νέο επεισόδιο της σειράς ονομάζεται OlliOlli World και όπως αποκαλύφθηκε στην E3 2021, θα το δούμε φέτος το χειμώνα σε Windows PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Το καρτουνίστικο 2.5 action - platform αποκτά story mode όπου θα αναλάβεις τον ρόλο ενός skater που θα μπει σε μια ομάδα με σκοπό να κάνουν τον γύρο της Radlandia.

Οι δημιουργοί υπόσχονται απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα διαφορετικών τοποθεσιών γεμάτες νέες προκλήσεις για τους επίδοξους skaters. Παράλληλα, όμως, θα υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσεις τον πολύχρωμο κόσμο κόβωντας βόλτες από εναλλακτικές διαδρομές που δεν απαιτούν την εκτέλεση πολύπλοκων και δύσκολων αλμάτων. Η ομάδα αποτελείται από χαλαρά τυπάκια (ένας γκαφατζής μπαμπάς, ένας ενθουσιώδης κινηματογραφιστής κλπ.) που σου μαθαίνουν σταδιακά τα κόλπα και είναι στο χέρι σου αν θες να ζοριστείς για να τα καταφέρεις στην εντέλεια ή αν θα πας απλά για το ταξίδι.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading