EA Sports FC: Αυτό είναι το logo του πρώην FIFA, επίσημα αποκαλυπτήρια τον Ιούλιο

Το διαζύγιο της EA Sports με τη FIFA έχει γίνει γνωστό πέρυσι το Μάιο, με αποτέλεσμα το FIFA 23 να είναι το τελευταίο simulation ποδοσφαίρου της εταιρείας που κυκλοφορεί με το brand της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μετά από 30 χρόνια!

Ο καιρός πέρασε, η επόμενη κυκλοφορία πλησιάζει και η EA Sports αρχίζει σιγά σιγά να προετοιμάζει τους gamers για τη νέα εποχή αποκαλύπτοντας το logo του EA Sports FC. Ταυτόχρονα δεσμεύεται πως θα προχωρήσει σε επίσημη παρουσίαση του νέου παιχνιδιού τον Ιούλιο και σημειώνει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία στο επίσημο blog της.

Το EA Sports FC έχει δημιουργηθεί από φίλους του ποδοσφαίρου για…φίλους του ποδοσφαίρου. Είναι το μέλλον για το παιχνίδι που θέλουμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί. Το νέο logo είναι εμπνευσμένο από τα τρίγωνα που αποτέλεσαν θεμελιώδη λίθο των simulation ποδοσφαίρου της EA Sports τα τελευταία 30 χρόνια, από τα ισομετρικά πολύγωνα που φτιάχνουν το περιβάλλον του παιχνιδιού μέχρι τα τρίγωνα στο Ultimate Team και τους δείκτες των παικτών σε κάθε αγώνα.
Θα δείτε το νέο logo σε εκατοντάδες αγώνες ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα στις επόμενες ημέρες. Η αναλυτική παρουσίαση του EA Sports FC θα γίνει τον Ιούλιο.

Μέχρι στιγμής η EA έχει επιβεβαιώσει συμφωνίες με τις Premier League, UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, La Liga Santander, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL Libertadores, Barclays Women’s Super League, NWSL και πολλά άλλα πρωταθλήματα. Σε ό,τι αφορά το gameplay δεν περιμένουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς η EA Sports ξεκαθαρίζει πως το νέο παιχνίδι θα ακολουθήσει τη φιλοσοφία της σειράς, παρά την αλλαγή του logo.

[EA]

Loading