Earwig and the Witch: Δείτε το trailer για την πρώτη CGI ταινία του Studio Ghibli

Από τον περασμένο Ιούνιο γνωρίζουμε ότι το Studio Ghibli θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ταινία με CGI γραφικά και όχι με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο, και τώρα έφτασε η ώρα να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer προκειμένου να δούμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεται τη σύγχρονη τεχνολογία το θρυλικό studio.

Η ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά στο δίκτυο NHK στις 30 Δεκεμβρίου 2020 στην Ιαπωνία και αναμένεται στη Δύση στις αρχές του 2021 με τίτλο Earwig and the Witch. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Diana Wynne, το οποίο εξιστορεί τη ζωή ενός ορφανού κοριτσιού αφότου δίνεται για υιοθεσία σε ένα παράξενο ζευγάρι και μαθαίνει πως είναι η κόρη μιας μάγισσας. 

Είναι το δεύτερο βιβλίο της Wynne που απασχολεί το Studio Ghibli, μετά το εξαιρετικό Howl’s Moving Castle, και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Goro Miyazaki, γιος του θρυλικού δημιουργού. Ο Hayao, πάντως, έχει συμμετέχει στην ταινία ως σύμβουλος.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading