eFootball: Δείτε το πρώτο gameplay video για τον δωρεάν διάδοχο του PES

Η Konami δημοσίευσε το πρώτο gameplay video για το επερχόμενο δωρεάν eFootball που παίρνει τη σκυτάλη μετά από πολλά χρόνια από το πολυσυζητημένο (και χιλιοτραγουδισμένο) PES.

Σε αυτό το πρώτο 6λεπτο video μαθαίνουμε πως οι developers αποφάσισαν να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις μάχες σώμα-με-σώμα των ποδοσφαιριστών, ενώ διευρύνουν την ποικιλία κινήσεων των επιθετικών προκειμένου να αποκτούν πλεονέκτημα απέναντι στις άμυνες. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι το eFootball θα μετατραπεί σε πανηγύρι για ματσάκια με πολλά γκολ, μιας και οι αμυντικοί θα έχουν και αυτοί μεγαλύτερες πιθανότητες να ανακόψουν τους αντιπάλους τους για να βγάλουν τις ομάδες τους στην αντεπίθεση με αξιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη του eFootball θα εξελίσσεται διαρκώς με διορθώσεις και εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών, κάτι που ενδεχομένως δεν θα δούμε με καλό μάτι οι φανατικοί των football simulation games. Η εταιρεία μπορεί να αντιπαραθέσει πως το παιχνίδι έχει μετατραπεί πλέον σε δωρεάν online υπηρεσία, άρα το αντιμετωπίζει ως έναν ζωντανό οργανισμό στο στυλ παιχνιδιών όπως τα F1 2021 και Fortnite.

Υπενθυμίζουμε ότι το eFootball βασίζεται στην Unreal Engine και σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει μόνο 9 ομάδες (ανάμεσα τους οι Juventus, Barcelona, Manchester United), με τις υπόλοιπες να προστίθενται μελλοντικά μαζί με νέα game modes που ενδεχομένως θα είναι διαθέσιμα επί πληρωμή (ως DLCs).

Το eFootball αναμένεται το φθινόπωρο σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Android και iOS, με υποστήριξη cross-play.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading