Είναι αυτό το επόμενο iPhone Product Red της Apple;

Για αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021 είναι προγραμματισμένο το εαρινό event της Apple που λογικά θα μας δώσει τα νέα iPad, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διαρροές και για τα επόμενης γενιάς iPhone. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Coverpigtou και ο γνωστός leakster @xleaks7 δημοσίευσαν CAD renders που με βάση τους ισχυρισμούς τους απεικονίζουν το iPhone 13 (Product) Red.

iphone-product-red-leak-2.jpg

Από αυτά μπορούμε να διακρίνουμε (εκτός από την κόκκινη απόχρωση) ότι το notch θα είναι λίγο μικρότερο απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οι φακοί στην πίσω κάμερα θα είναι τοποθετημένοι σε διαγώνια θέση μεταξύ τους. Παραμένει στη θέση του το ηχείο στο επάνω bezel, καθώς επίσης το noise cancelling μικρόφωνο και το LED flash στο camera module στο πίσω μέρος.

iphone-product-red-leak-3.jpg


Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την απόλυτη εγκυρότητα των παραπάνω και ειδικά σε ό,τι αφορά την ονομασία. Πέρυσι τον Απρίλιο η Apple είχε κυκλοφορήσει το iPhone SE 2ης γενιάς που ήταν διαθέσιμο και σε Product Red έκδοση, επομένως, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν η συσκευή που βλέπουμε στα CAD renders είναι τελικά ένα νέο iPhone SE 3ης γενιάς και όχι μοντέλο της σειράς iPhone 13 που αναμένεται το Σεπτέμβριο - Οκτώβριο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading