Ο Elon Musk κατηγορεί υπάλληλο της Tesla για σαμποτάζ!

Η Tesla βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση τελευταία, με όλες τις απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα με σκοπό την αύξηση της κερδοφορίας. Εκτός αυτού, η εταιρεία κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια νέα δυσκολία, καθώς ένας από τους υπαλλήλους της φαίνεται πως έκανε σαμποτάζ.

Ο CEO της Tesla, Elon Musk, έστειλε email σε ολόκληρη την εταιρεία για τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν, ενημερώνοντας τους για την κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος, ο οποίος έχει ήδη ανακριθεί από την εταιρεία, φέρεται να πραγματοποίησε αλλαγές στον κώδικα προγραμματισμού του παραγωγικού τομέα και ίσως μοιράστηκε απόρρητες πληροφορίες με τρίτους. Ο Musk είπε αρχικά “Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν πήρε προαγωγή πρόσφατα και ίσως αυτό οδήγησε στις ενέργειες του

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Musk, “Η κίνηση αυτή θέλει ξεκάθαρα να βλάψει την Tesla”, προσθέτοντας “χρηματιστές της Wall Street, πετρελαϊκές εταιρείες και ανταγωνιστές της Tesla ίσως έχουν αναμειχθεί στο θέμα.

Η εταιρεία κατέθεσε ήδη αγωγή σε δικαστήριο της Nevada εναντίον του Martin Tripp, πρώην υπάλληλο της Gigafactory που προσελήφθη στην Tesla τον περασμένο Οκτώβριο, προσθέτωντας και την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης επειδή διέρρευσε στον Τύπο λανθασμένους ισχυρισμούς σχετικά με τις μπαταρίες των Tesla Model 3.

[via]

Loading