Ένα tweet με δύο λέξεις άναψε τις φήμες για remastered έκδοση του Crysis!

Δύο και μόνο λέξεις ήταν αρκετές για να φουντώσουν οι φήμες και να προκληθεί ενθουσιασμός στις τάξεις των gamers. Ο λογαριασμός του παιχνιδιού Crysis στο Twitter ενεργοποιήθηκε ξανά πριν απο μερικές ώρες, μετά από 4 χρόνια αδράνειας, για να στείλει το μήνυμα “RECEIVING DATA”!

Δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Αμέσως επανήλθε στο προσκήνιο μια φράση που ξεστόμισε ο CEO της EA κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου, όπου συγκεκριμένα ανέφερε ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 κάποιες remastered εκδόσεις για ορισμένα από τα πιο δημοφιλή video games.

Για όσους δεν θυμούνται, η σειρά Crysis έχει δημιουργηθεί από τη γερμανική Crytek και βασίζεται στην CryEngine. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά γραφικά και ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, γι’ αυτό μπορεί να έχετε ακούσει καμιά φορά τη φράση “τρέχει το Crysis;” όταν κάποιος θέλει να μάθει αν ο υπολογιστής έχει μεγάλες δυνατότητες.

Προτού πάρουν τα μυαλά μας αέρα, το μόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ένα tweet με δύο λέξεις. Καμία επίσημη επιβεβαίωση και καμία πληροφορία εκ των έσω. Ας ελπίσουμε, πάντως, ότι οι φήμες θα βγουν αληθινές: ποιος δεν θα ήθελε ένα remastered Crysis με 4K γραφικά και Ray Tracing;

[via]

Loading