«Έπεσαν" τα YouTube, Drive, Gmail και άλλες υπηρεσίες της Google παγκοσμίως [Update]

Εδώ και λίγη ώρα έχουμε παρατηρήσει προβλήματα στη σύνδεση μας σε πληθώρα ιστοσελίδων της Google, όπως τα Gmail, Drive και YouTube, και με μια γρήγορη βόλτα στον κόσμο του Twitter επαληθεύσαμε ότι υπάρχει γενικότερο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Ήδη πολλοί χρήστες αναρτούν screenshots που αποδεικνύουν την “πτώση” των υπηρεσιών της εταιρείας ή την προβληματική λειτουργία τους, το οποίο μάλιστα επεκτείνεται σε κάποιες χώρες και στις third-party υπηρεσίες - εφαρμογές που βασίζουν τη λειτουργικότητα τους στην άμεση επικοινωνία με τη Google.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη Google. Θα επανέλθουμε στο θέμα με σχετικά updates.

google-online.jpg

Update: Όλα καλά λέει η Google και φαίνεται ότι έχουν λυθεί τα προβλήματα για την πλειοψηφία των χρηστών. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για το τι προκάλεσε την πτώση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading