Epic Games: Δωρεάν games για όλο το 2022, το Daemon X Machina αυτήν την εβδομάδα

Η Epic Games προχώρησε σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που αφορούν το κατάστημα της, αποκαλύπτωντας πως έχει μέσα στο 2021 πρόσθεσε ακόμη 34 εκατ. χρήστες για να φτάσει πλέον στους 194 εκατ. συνολικά, ενώ το ρεκόρ ταύτοχρονα συνδεδεμένων χρηστών έχει φτάσει στα 13.2 εκατ. Οι αριθμοί είναι αρκετά πίσω από αυτούς του Steam της Valve, αλλά δεν παύει να δείχνουν πως σταδιακά χτίζει τη δική της βάση.

Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαιώνει πως θα φέρει νέες λειτουργίες στο Epic Games Store, όπως το καλάθι για μαζικές αγορές, δυνατότητα να βάζεις προτεραιότητα στα downloads και δημιουργία προσωπικού προφίλ, ενώ θα συνεχίσει κανονικά για όλο το 2022 την αγαπημένη ενέργεια δωρεάς παιχνιδιών κάθε εβδομάδα.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, για αυτήν την εβδομάδα μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν το Daemon X Machina, το οποίο πήρε τη θέση του Relicta. Πρόκειται για ένα third-person action game με mechs όπου οι “ενισχυμένοι” άνθρωποι πολεμούν εναντίον της διεφθαρμένης Τεχνητής Νοημοσύνης. Οι gamers έχουν την επιλογή διαμόρφωσης του χαρακτήρα και του οπλοστασίου, καθώς και να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που κερδίζουν από τους αντιπάλους τους στις επόμενες αποστολές. Εκτός από το βασικό campaign, υπάρχει και co-op mode 4 παικτών.

Daemon X Machina - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading