Epic Games Store: Δωρεάν το Into the Breach και μεγάλες προσφορές έως 75% σε όλα τα παιχνίδια

Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Epic Games Store, το οποίο βγάζει έξω όλα τα όπλα του για να δελεάσει τους gamers. Από εκπτωτικά κουπόνια και μεγάλες προσφορές μέχρι δωρεάν παιχνίδια για όλους καθημερινά μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2020.

Ξεκινώντας από τα εκπτωτικά κουπόνια, με μια επίσκεψη στο κατάστημα θα παρατηρήσετε το μεγάλο banner που σας δίνει ένα δωρεάν κουπόνι αξίας €10, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε αγορά παιχνιδιού που κοστίζει από €14.99 και πάνω. Αφότου πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά, τότε αυτόματα θα σας δοθεί ακόμη ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας €10 που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως την 1η Μαΐου 2020.

Στο δεύτερο σκέλος βλέπουμε τις εκπτώσεις που φτάνουν έως το 75% για ορισμένους τίτλους του καταστήματος. Οι προσφορές καλύπτουν τόσο τα παιχνίδια και τα πακέτα που έχουν κυκλοφορήσει.

into-the-breach.jpg

Τέλος, στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ, το Epic Games Store έχει ξεκινήσει την ενέργεια 12 Days of Free Games με το Into the Breach, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη σας, αλλά προσέξτε, το χρονικό περιθώριο είναι μόλις για μία ημέρα.

Το Into the Breach είναι ένα indie turn-based strategy game από τη Subset Games, η οποία στο παρελθόν έγινε γνωστή από το FTL: Faster Than Light. Απλό στο gameplay, κλιμακούμενη δυσκολία, όμορφα γραφικά και ενδιαφέρον soundtrack από τον Ben Prunty.

Μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Into the Breach από εδώ και μείνετε συντονισμένοι για το νέο δωρεάν παιχνίδι που θα γίνει διαθέσιμο σε λίγες ώρες!

Loading