Επίσημο: Ετοιμάζεται νέα animated ταινία Mario!

Σε μια είδηση που δεν αναμένεται να εκπλήξει κανέναν, η Nintendo και η Illumination ανακοίνωσαν σήμερα -την ημέρα του Mario- ότι οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για μια ακόμη ταινία Mario. Η ταινία "The Super Mario Bros. Movie" του 2023 κέρδισε περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια και ολοκλήρωσε τη χρονιά ως η Νο 2 ταινία με τα υψηλότερα έσοδα παγκοσμίως (μόνο πίσω από την Barbie), οπότε ήταν μάλλον πάντα θέμα χρόνου να ανακοινωθεί μια ακόμη ταινία Mario.

Η νέα ταινία θα είναι μια ακόμη animated ταινία που θα είναι "βασισμένη στον κόσμο του Super Mario Bros.", αλλά το αν πρόκειται για άμεσο sequel του The Super Mario Bros. Movie ή για κάτι άλλο, μένει να το δούμε.

Ο Chris Meledandri της Illumination επιστρέφει για την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον δημιουργό του Mario, Shigeru Miyamoto. Οι σκηνοθέτες Aaron Horvath και Michael Jelenic, οι οποίοι σκηνοθέτησαν την ταινία του 2023, θα επιστρέψουν και για την επόμενη ταινία. Και για άλλη μια φορά, η Universal Pictures συγχρηματοδοτεί με τη Nintendo και διανέμει την ταινία.

"Εμπλεκόμενη βαθιά στην παραγωγή της ταινίας με στόχο να χαρίσει χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μέσω της ψυχαγωγίας, η Nintendo θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να παράγει μοναδική ψυχαγωγία και να την προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους", δήλωσε η Nintendo. "Η Illumination είναι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Nintendo, μεταφέροντας το χαρακτηριστικό της μείγμα χαράς και ανακάλυψης στο παγκόσμιο κοινό όλων των ηλικιών, επιτρέποντάς του να συνδεθεί με τους αγαπημένους χαρακτήρες και τις ιστορίες από ένα από τα πιο δημοφιλή franchises στον κόσμο".

Εκτός από αυτή την επόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων Mario, η Nintendo και η Sony συνεργάζονται για μια live-action ταινία Zelda. Εκτός από τα franchises της Nintendo, υπάρχουν δεκάδες άλλες ταινίες βιντεοπαιχνιδιών στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας Borderlands που βγαίνει φέτος.

Ό,τι κι αν είναι, η νέα ταινία Mario θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Απριλίου 2026.

[Nintendo]

Loading