Πρώτο trailer για την live-action κινηματογραφική μεταφορά του Borderlands!

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά ότι θα γυριστεί ταινία live-action βασισμένη στη σειρά παιχνιδιών Borderlands. Τώρα, όμως, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο επίσημο trailer για την επερχόμενη ταινία της Lionsgate και εκ πρώτης όψεως μοιάζει όντως πιστή στην φιλοσοφία των δημοφιλών παιχνιδιών.

Από το trailer φαίνεται ότι η ταινία δεν θα είναι άμεση μεταφορά κάποιου από τα παιχνίδια της σειράς, αλλά θα συγκεντρώσει χαρακτήρες από τα παιχνίδια σε μια εντελώς νέα ιστορία. Η Cate Blanchett υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας, τη Lilith, η οποία βρίσκεται στον πλανήτη Pandora.

Όπως και οι παίκτες των παιχνιδιών, η Lilith αναζητά θησαυρούς στον πλανήτη και επιστρατεύει άλλους ανθρώπους για να τη βοηθήσουν, όπως ο Roland (Kevin Hart), η Tiny Tina (Ariana Greenblatt), ο Krieg (Florian Munteanu) και η Dr. Tannis (Jamie Lee Curtis). Α, και υπάρχει και ο πιο γνωστός χαρακτήρας του Borderlands, το σαρκαστικό ρομπότ Claptrap, που έχει τη φωνή του Jack Black.

Το trailer σίγουρα μοιάζει σαν να παρακολουθείτε ένα παιχνίδι Borderlands με την υπερβολική δράση και το χιούμορ του. Οι μη φίλοι του Borderlands μπορεί επίσης να θεωρήσουν ότι παραπέμπει στην κινηματογραφική τριλογία Guardians of the Galaxy της Marvel Studios.

Το Borderlands αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Νοεμβρίου 2024.

Loading