Επίσημο: Η Netflix ανακοίνωσε την δεύτερη σεζόν του Squid Game!

Η Νetflix ανακοίνωσε επίσημα τη δεύτερη σεζόν του Squid Game και δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer, ενώ ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψουν τόσο ο πρωταγωνιστής Gi-hun, όσο και ο μυστηριώδης Front Man. Επίσης, θα γνωρίσουμε τον σύντροφο της αγαπημένης για το κοινό Young-hee.

Χρειάστηκε να περάσουν 12 χρόνια για να φέρουμε την πρώτη σεζόν του Squid Game στο Netflix, αλλά μέσα σε 12 ημέρες κατάφερε να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά στην πλατφόρμα όλων των εποχών.

Μέσα σε αυτές τις μόλις λίγες ημέρες προβολής της πρώτης σεζόν ξεκίνησε η κουβέντα για την συνέχεια της σειράς, παρά το γεγονός ότι ο εμπνευστής της δήλωνε αρχικά πολύ κουρασμένος για να σκεφτεί τόσο γρήγορα μια πιθανή εξέλιξη της. Οι πιέσεις, ωστόσο, της Netflix απέδωσαν καρπούς και μετά από λίγες εβδομάδες ουσιαστικά ο ίδιος επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει να επεξεργάζεται διάφορες ιδέες για το προς τα που θα μπορούσε να κινηθεί.

Πέρα από την επίσημη επιβεβαίωση της δεύτερης σεζόν του Squid Game, η Netflix δεν αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα για την προβολή της. Οι φήμες λένε ότι θα τη δούμε είτε στα τέλη του 2023 είτε στις αρχές του 2024.

Loading