Επίσημο: Νέο PSVR για το PS5, δωρεάν το Ratchet & Clank και παιχνίδια της Sony έρχονται στα PCs

Αυτό που περιμέναμε εδώ και αρκετούς μήνες επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από τη Sony. Η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο PSVR για το PlayStation 5 για το οποίο υπόσχεται “δραματικές” βελτιώσεις σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, καθώς και ένα νέο VR controller που θα ενσωματώνει ορισμένες από τις τεχνολογίες του εξαιρετικού τηλεχειριστηρίου DualSense.

Πέραν των παραπάνω δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και απλά η Sony θέλησε να μοιραστεί με τους gamers την είδηση πως εργάζεται σκληρά επάνω στην επόμενη γενιά του PSVR. Επομένως, μην περιμένετε τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας να αποκαλύπτωνται στο κοντινό μέλλον.

Εξάλλου, ο Jim Ryan επιβεβαίωσε ότι θα δούμε σύντομα πολλά αποκλειστικά games του PlayStation να κυκλοφορούν σε εκδόσεις για Windows PC, με την αρχή να γίνεται από το Days Gone μέσα στην άνοιξη. Χωρίς να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για άλλο τίτλο, τα πονταρίσματα πηγαίνουν ξεκάθαρα στα God of War και Ratchet & Clank.

Μιας και αναφέραμε το Ratchet & Clank, θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσα στο Μαρτιο στο πλαίσιο της ενέργειας Play at Home που ξεκίνησε πέρυσι η Sony για την πανδημία COVID19. Από τη στιγμή που θα το προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας, θα το κρατήσουμε για πάντα δικό μας και είναι μια καλή ευκαιρία να το θυμηθούμε ενόψει της κυκλοφορίας του Ratchet & Clank: Rift Apart στις 11 Ιουνίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Sony]

Loading