Επιτέλους: Κυκλοφόρησε το Photoshop για το iPad!

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια και αρκετές πιέσεις από τους χρήστες των iPad, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Adobe ανακοίνωσε επιτέλους την έκδοση του Photoshop για το tablet της Apple και μάλιστα έχει δημιουργήσει την εφαρμογή βασισμένη στον κώδικα της desktop εφαρμογής ώστε να απολαμβάνουν ακριβώς την ίδια ποιότητα και εμπειρία χρήσης.

Προφανώς, έχουν γίνει κάποιες μικροαλλαγές για τη διαχείριση επάνω σε οθόνη αφής, με την Adobe να δηλώνει πως ήδη αναζητούν τρόπους για να εκμεταλλευτούν τη γραφίδα Apple Pencil και γενικότερα τις δυνατότητες που τους δίνει ένα tablet σαν το iPad. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένουμε μια απόλυτη λύση για τους επαγγελματίες, αλλά και πάλι θα μπορείς να ανοίγεις αρχεία PSD, να διαχειρίζεσαι τα διάφορα layers, να εφαρμόζεις φίλτρα και εφέ με την ευκολία της αφής.

Όπως αναφέρει η Adobe στο επίσημο blog της,

Αυτό είναι απλά το ξεκίνημα του ταξιδιού μας για να επεκτείνουμε τη χρήση του Photoshop σε νέες συσκευές. Πρόκειται για την πρώτη έκδοσή του για iPad και με τον καιρό θα προσθέτουμε διαρκώς νέες δυνατότητες λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο με τον οποίο το εκμεταλλεύονται οι χρήστες στις φορητές συσκευές.

Εκτός από το Photoshop, η Adobe επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σκληρά για να κυκλοφορήσει και μια έκδοση του Illustrator για το iPad μέσα στο 2020.

[Adobe]

Photo Gallery

Loading