Εργασία από το σπίτι: Όλες οι άδειες Microsoft Office στη μισή τιμή

Η εργασία από το σπίτι αναμένεται ότι θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα, αλλά ακόμη και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς, όλοι μας έχουμε πάρει το μάθημα πως καλό θα είναι να έχουμε έτοιμο έναν υπολογιστή και στο σπίτι μας.

Αρκετός κόσμος είτε πίστευε πως είναι περιττό να έχεις πλήρως εξοπλισμένο σύστημα και στο σπίτι, είτε θεωρούσε πως θα έπρεπε να δαπανήσει πολλά χρήματα. Πλέον, όλοι έχουμε εμπεδώσει ότι υπάρχουν λύσεις που επιτρέπουν την αναβάθμιση των υπολογιστών μας στις τελευταίες εκδόσεις Windows και Office χωρίς να ξοδευτούμε ιδιαίτερα. Ειδικά αυτήν την περίοδο, το κατάστημα keysworlds.com προσφέρει 38% έκπτωση στα κλειδιά για Windows 10 Pro, καθώς και 50% έκπτωση σε όλα τα κλειδιά για Microsoft Office.

ms-office-half-price.jpg

Microsoft Office Professional Plus

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι το πιο πλήρες πακέτο Office που προσφέρει η Microsoft, καθώς περιλαμβάνει τα Outlook, Access, Word, Publisher, Excel, PowerPoint και OneNote. Αυτές τις μέρες μπορείτε να την αποκτήσετε με έκπτωση 50% δηλώνοντας το κουπόνι KWS50 στο ταμείο. Στη λίστα που ακολουθεί θα δείτε ότι προσφέρονται και άδειες χρήσης για 5 υπολογιστές σε ακόμη πιο συμφέρουσα τιμή.

Office2016/2019 & Windows 10 Bundle

Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε το Office 2019, τότε καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη έκδοση τρέχει μόνο σε υπολογιστές με Windows 10. Εάν για κάποιον λόγο δεν έχετε εγκατεστημένο το Windows 10 στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε πακέτο με το Office 2019 (ή το Office 2016) σε εξαιρετική τιμή και πάλι δηλώνοντας το κουπόνι KWS50 στο ταμείο.

Microsoft Office Home and Student / Office Home and Business

Για όσους αναζητούν έκδοση Office αποκλειστικά για χρήση από μαθητές ή έτσι για να υπάρχει στο σπίτι, τότε το Office Home and Student είναι η ιδανική επιλογή. Εάν θέλετε έκδοση για το σπίτι και την επιχείρηση, τότε δείτε το Office Home and Business ή το Project Professional. Δηλώστε το κουπόνι KWS50 στο ταμείο για να λάβετε την έκπτωση 50%.

Windows 10

Αν πάλι επιθυμείτε να εγκαταστήσετε μόνο το Windows 10 και δεν σας ενδιαφέρει η σουίτα Office, τότε χρησιμοποιήστε το κουπόνι KWS38 για να λάβετε έκπτωση 38% και να αποκτήσετε ένα από τα παρακάτω στις τιμές που βλέπετε:

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Η κεντρική εικόνα προέρχεται από το enisa.europa.eu.

Loading