Εργασία από το σπίτι: Ώρα για αναβάθμιση σε Windows 10 Pro και Office 2019 χωρίς να ξοδευτείς

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αναγκάσει εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες να εργάζονται από τα σπίτια τους, αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να μεταφέρουν τους υπολογιστές τους από το γραφείο. Ως εκ τούτου, αρκετοί να προσπαθούν να δουλέψουν με παλιούς υπολογιστές που ενδεχομένως δεν έχουν αναβαθμιστεί για πολύ καιρό. Το γεγονός αυτό επηρεάζει σαφέστατα την παραγωγικότητα του εργαζόμενου και δημιουργεί θέματα ασφαλείας τόσο για τον ίδιο, όσο και για την εταιρεία του.

Μπορεί να είναι μια πολύ δυσάρεστη συγκυρία αυτή που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη αναβαθμίζοντας τον υπολογιστή μας στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και, γιατί όχι, με μια σουίτα Microsoft Office 2019. Από τη στιγμή, μάλιστα, που μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, δεν υπάρχει λόγος να το αναβάλουμε.

Χάριν στις νέες προσφορές του καταστήματος keysworlds.com, μπορούμε να αποκτήσουμε άδεια χρήσης για Microsoft Office 2019 από €29.50 και για Office 2016 Pro Plus από €19.79, ενώ για το Windows 10 Pro αρκούν μόλις €8.67! Οι τιμές αυτές προκύπτουν με την εφαρμογή των εκπτωτικών κουπονιών που θα δείτε στις ακόλουθες λίστες.

keysworlds-covid.jpg

Δηλώνοντας το κουπόνι KWS50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για τα παρακάτω:

Δηλώνοντας το κουπόνι KWS40 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 40% για τα παρακάτω:

Δηλώνοντας το κουπόνι KWS38 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 38% για τα παρακάτω:

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Η κεντρική εικόνα προέρχεται από το UXplanet.org.

Loading