Fable: Νέο trailer και κυκλοφορία το 2025 για το πολυαναμενόμενο reboot

Το πραγματικά πολυαναμενόμενο reboot του Fable της Microsoft και της Playground θα κυκλοφορήσει το 2025 και δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer το οποίο φαίνεται αρκετά καλό. Σε αυτό απεικονίζονται τα απομνημονεύματα ενός συνταξιούχου πρωταθλητή, του Humphry, ο οποίος κάποτε καθοδηγούσε μια νεαρή ηρωίδα που υποθέτουμε ότι θα είναι ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού, αν και είναι διφορούμενο. Θα μπορούσε επίσης να είναι ο κακός. Από την άλλη, το Fable είναι μια σειρά στην οποία μπορείτε να είστε ο κακός.

Τα πλάνα μάς παρουσιάζουν επίσης ένα αντιπροσωπευτικό μείγμα ενεργειών από το παιχνίδι: περιπλανώμενοι στην αγορά ενός κάστρου και συνομιλώντας με λιγότερο ευγενικούς πολίτες, μαχαιρώνοντας στο στόμα δρυάδες, χρησιμοποιώντας μαγεία για να εκτοξεύσετε εχθρούς ώστε να τους ρίξετε βέλη. Κάποιοι μπορεί να προτιμούν τη στυλιζαρισμένη καρτουνίστικη ατμόσφαιρα των παλαιότερων παιχνιδιών της Lionhead, ακόμα και τη ρακένδυτη Arkane-esque εμφάνιση του απορριφθέντος Fable Legends, ωστόσο, μάλλον η Playground έχει βρει μια ελκυστική οπτική κατεύθυνση που αντιπροσωπεύει καλύτερα το νέο Fable.

Η Playground Games επιβεβαίωσε επίσης τη συνεργασία της με την Eidos Montreal, η οποία θα υποστηρίξει τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του Fable, το οποίο θα έρθει στους gamers το 2025.

Loading