Facebook Dating: Με το Secret Crush θα έρθουν κοντά οι διστακτικοί φίλοι

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ανασχεδιασμένου Facebook, η εταιρεία αποκάλυψε και την ενσωμάτωση της λειτουργίας Facebook Dating σε 14 χώρες (Βραζιλία, Βολιβία, Χιλή, Εκουαδόρ, Γουϊάνα, Παραγουάη, Περού, Ουρουγουάη, Λάος, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ και Σουρινάμ) με τις ΗΠΑ να παίρνουν σειρά στα τέλη του 2019.

Η Facebook αποδεικνύει ότι ποντάρει πολλά και στο Facebook Dating, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί το Tinder με έναν διαφορετικό τρόπο. Αντί να ψάχνεις για πιθανούς ερωτικούς παρτενέρ ανάμεσα σε αγνώστους, η Facebook λανσάρει το Secret Crush για να βοηθήσει χρήστες που γνωρίζονται ήδη να έρθουν πιο κοντά.

Ουσιαστικά, το Secret Crush είναι μια λίστα στην οποία μπορείς να προσθέσεις έως και 9 φίλους σου που σε ενδιαφέρουν για κάτι παραπάνω από ένα "γεια" στο Facebook Messenger. Σε περίπτωση που αυτοί οι φίλοι σου χρησιμοποιούν το Facebook Dating, θα τους έρθει μια ειδοποίηση ότι κάποιος τους έχει προσθέσει στη λίστα Secret Crush χωρίς, όμως, να μαθαίνουν ποιος φίλος τους είναι αυτός. Για να "δέσει το γλυκό" θα πρέπει να σε δηλώσει και αυτός στη δική του λίστα, επομένως, γίνεται "match" και μόνον τότε μαθαίνετε αμφότεροι για τις προθέσεις του άλλου.

Να σημειωθεί ότι εάν ο φίλος που έχετε προσθέσει στη λίστα Secret Crush δεν σας προσθέσει στη δική του, τότε δεν θα μάθει ποτέ για το ενδιαφέρον σας. Εάν, επίσης, δεν χρησιμοποιεί γενικά το Facebook Dating δεν θα του έρθει ποτέ ειδοποίηση πως κάποιος τον έχει προσθέσει στη λίστα Secret Crush. Ξεκαθαρίζεται, επίσης, ότι η λίστα αυτή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δημοσιεύεται πουθενά.

Τέλος, για να αποφύγουν το spam, η Facebook ανέφερε πως θα μπορείς να πραγματοποιείς προσθαφαιρέσεις στη λίστα Secret Crush ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Loading