Facebook Gaming: Διαθέσιμη η εφαρμογή gameplay streaming για συσκευές Android

Όπως το περιμέναμε από εχτές, η ξεχωριστή εφαρμογή για gameplay streaming της Facebook είναι πλέον διαθέσιμη για συσκευές Android και αναμένεται η αντίστοιχη άδεια από την Apple για να λανσαριστεί και στο App Store για συσκευές iOS.

Το Facebook Gaming είναι μια πλατφόρμα που σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις κάποια casual games με τους φίλους σου, αλλά ο κυριότερος λόγος ύπαρξης είναι για να παρακολουθείς ή να ανεβάζεις το δικό σου gameplay streaming, σε μια προσπάθεια από την εταιρεία να ανταγωνιστεί το Twitch και το YouTube.

Μέσα στην εφαρμογή υπάρχει η λειτουργία Go Live πατώντας το εικονίδιο της κάμερας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, έτσι ώστε να ξεκινήσεις άμεσα το gameplay streaming. Ακόμη, στην καρτέλα Discover υπάρχει υλικό από τα παιχνίδια που είναι trending εκείνη την περίοδο, ενώ όλη η αλληλεπίδραση γίνεται με τον κλασικό τρόπο που γνωρίζουμε από το Facebook (σχόλια, reactions κλπ.). Σημειώστε ότι υπάρχει και δυνατότητα chat για να επικοινωνείς με άλλους χρήστες που παρακολουθούν ταυτόχρονα κάποιο stream.

Facebook Gaming - [Google Play Link]

Loading