Facebook: Λανσάρει επίσημα σε όλο τον κόσμο τη νέα εμφάνιση με Dark Mode

Αν μέχρι σήμερα δεν σας είχε εμφανιστεί το επανασχεδιασμένο Facebook στον web browser σας (σε ορισμένους χρήστες και σε έμας στο techgear.gr. είχε έρθει από πέρυσι το Νοέμβριο), τότε είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα το δείτε μέσα στις επόμενες ώρες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το γενικό λανσάρισμα της νέας εμφάνισης σε όλο τον κόσμο και το χαρακτηρίζει ως ταχύτερο, ευκολότερο στη χρήση και με κερασάκι στην τούρτα το Dark Mode. Θα παρατηρήσετε ριζικές αλλαγές στη διάταξη, με αρκετό χώρο αριστερά και δεξιά από το News Feed, μεγαλύτερα εικόνίδια, τα stories κεντρικά επάνω και νέα menu bar για να μεταβαίνεις σε διάφορες ενότητες του Facebook.

Για να δείτε εάν είναι διαθέσιμη η νέα εμφάνιση στον λογαριασμό σας, πατήστε στο βελάκι επάνω δεξιά και δείτε αν έχει προστεθεί η επιλογή “Switch to new Facebook”. Μόλις το γυρίσετε στη νέα εμφάνιση, από το ίδιο βελάκι θα βρείτε και τον διακόπτη του dark mode.

Με τη νέα εμφάνιση, η εταιρεία δείχνει ξεκάθαρα τη νέα φιλοσοφία της που θέλει τον χρήστη να παρακολουθεί περισσότερο τα νέα που προέρχονται από groups όπου συμμετέχει, παρά αυτόν τον συφερτό από sponsored αναρτήσεις και ειδήσεις.

[Facebook]

Photo Gallery

Loading