1.23 δισ. χρήστες το μήνα το Facebook, ισχυρή παρουσία σε φορητές συσκευές

Facebook

Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η Facebook για το τέταρτο τρίμηνο του 2013 που τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία σημείωσε έσοδα $2.59 δισεκατομμυρίων, δηλαδή αύξηση 63 τοις εκατό σε σχέση με τα $1.59 δισεκατομμύρια του αντίστοιχου τριμήνου για το 2012.

Τα έσοδα από τις διαφημίσεις κυμάνθηκαν στα $2.35 δισεκατομμύρια (αύξηση 76 τοις εκατό σε σχέση με πέρσι) με το 53 τοις εκατό από αυτά να προέρχεται από διαφημίσεις σε φορητές συσκευές. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ποσοστό για την Facebook που φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα της παρουσίας στην αγορά των mobile συσκευών.

Όσον αφορά τους χρήστες τώρα, η εταιρεία φιλοξενεί 945 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα σε φορητές συσκευές με την ημερησία χρήση να ανέρχεται στους 556 εκατομμύρια χρήστες κατά μέσο όρο τον Δεκέμβριο. Λαμβάνοντας υπόψιν και τoυς παραδοσιακούς υπολογιστές 1.23 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα.

[via Facebook]

Advertisements

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Facebook. Bookmark the permalink.